Manisa

Halk oylamasına doğru

14:12 28 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Yunusemre ilçe Başkanı Zafer İkinci, Karaköy semtinde bulunan partilerinin seçim merkezine yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Seçim merkezinde inceleme yapan İkinci, gazetecilere yaptığı açıklamada saldırıyı kınadığını belirterek, "İlçenin değişik yerlerinde toplam 6 seçim noktasıyla yürütmekte olduğumuz bu referandum seçimlerine dün akşam bir saldırı yapıldı. Çadırımıza 'hayır' yazmışlar. Bilmiyoruz kimdir. İçimizdeki Hollandalılar mı acaba bunu yapan. Biz öyle dedik bunu yapanlara." diye konuştu.

Kampanya çalışmalarını Yunus Emre'nin ruhuna uygun kardeşlik içinde yürütmekten yana olduklarını vurgulayan İkinci, "Bunu yapan arkadaşımız veya ekip kimse bu arkadaşımıza sesleniyorum. Böyle şeylere gerek yok. Yunusemre kardeşlik şehri. Bizler bu çalışmaları yan yana da yapabiliriz. Varsa çadırları getirsinler yanımıza kursunlar hiç önemli değil." ifadelerini kullandı.

Milletin kararına hem şimdi hem sonra da razı olduklarını ifade eden İkinci, "Manisa'daki muhalefette bulunan diğer arkadaşlarımızdan da kınama bekliyoruz. Yunusemre’deki bu kardeşliğimize zarar gelsin istemiyoruz. Barış içinde bir referandum süreci götürmek istiyoruz. Emniyete gerekli şikayetlerimizi yaptık." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.