Manisa

GÜNCELLEME- Annesinin vefatına dayanamadı

16:01 31 Mart 2017
GÜNCELLEME- Annesinin vefatına dayanamadı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde annesinin vefat haberinin ardından kalp krizi geçiren şehit annesi Fatma Deri, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir hastanede tedavi gören annesi Ayşe Molla Özercan'ın (90) vefat haberini alan Fatma Deri (66), yaşadığı üzüntü nedeniyle fenalaştı.

Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Deri, Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edilen Deri, burada yaşamını yitirdi.

Fatma Deri'nin, Edirne'de 2010 yılında bir trafik kazası sonucu görevi başında şehit olan Astsubay Jandarma Başçavuş İbrahim Deri'nin annesi olduğu öğrenildi.

Fatma Deri'nin oğlu Ahmet Deri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bakımda tedavi gören anneannesinin bugün hayatını kaybettiğini belirtti.

Ölüm haberini alan annesi Fatma Deri'nin baygınlık geçirdiğini ifade eden Deri, "Anneme 'üzülme, 90 yaşında, yaşayacağı kadar yaşadı sana bir şey olmasın.' dedim. 'Üzülüyorum annem.' diyerek bayıldı. Sağlık ekiplerine haber verdik, ambulansı çağırdık kalp krizi geçirdiğini söylediler. Hastaneye kaldırdık ama kurtarılamadı ve vefat etti." dedi.

Deri ve Özercan'ın cenazeleri, Pazar Camisi'ndeki namazın ardından Turgutlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Evren, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir ile diğer ilgililer katıldı.

Fatma Deri'nin oğlu Jandarma Astsubay Başçavuş İbrahim Deri, Edirne'de 2010'da bir trafik kazası sonucu görevi başında şehit olmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.