Manisa

MİDDER Salihli Şubesi ile Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı açılışı

21:46 31 Mart 2017
MİDDER Salihli Şubesi ile Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı açılışı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Salihli Şubesi ile Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı'nın açılışı gerçekleştirildi.

MİDDER ile Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı'nın açılışı AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan MİDDER Kurucu Genel Başkanı Serhat Çağ, Türkiye genelinde 64'üncü şubenin açıldığını söyledi.

Çağ "Vatanımıza, milletimize, devletimize en iyi şekilde hizmet etmemiz gerekiyor. Bu doğrultuda Türkiye genelinde şubelerimizi açmaya devam ediyoruz. Şubelerimiz aracılığı ile 15 Temmuz'u unutmamak, akıllarda, zihinlerde diri kalmasını sağlamak, gençlerimize, gelecek nesillerimize en güzel ve en doğru şekilde anlatmak istiyoruz." dedi.

Milletvekili Baybatur ise, "15 Temmuz'da bu hain girişime kalkışanlara milletimiz nasıl tokat vurduysa, yine bundan sonra da bu tür hain girişimlerde bulunmak isteyenlere milletimiz aynı tokadı vuracaktır. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tüm ülkede olduğu gibi Salihli'de de bu meydanda halkımız demokrasi nöbetleri tuttu. Demokrasi nöbetlerinin tutulduğu bu alana da Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı ismi verildi. Salihli halkına demokrasiye sahip çıktıları için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından 15 Temmuz Resim Sergisi gezildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.