Manisa

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı

15:14 07 Nisan 2017
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı

Soma ilçesinde Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla ilçe Emniyet Müdürü Rıza Akın ve beraberindeki heyet Kaymakam Ahmet Altıntaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Altıntaş, gece gündüz demeden fedakarca görevlerini yerine getiren tüm emniyet mensuplarının haftasını kutladığını belirterek, "Bazen hiç dinlenmeden bir görevden diğerine koşuyorsunuz. Can güvenliği her şeyden önemli. İnsan hayatta değilse başka neyin anlamı olabilir. Bu kutsal ve zor görevi yerine getirmede sizlere başarılar diliyoruz." dedi.

Soma halkının her zaman emniyet mensuplarına destek verdiğini ifade eden Akın ise polislik mesleğinin fedakarlık isteyen zor bir meslek olduğunu vurguladı.

Akın, şunları söyledi:

"Her şartta ne kadar zor olsa da bu görev bizim görevimiz. Biz bu göreve gönüllü olarak girdik. Bu konuda yemin ettik ve onun için gerekirse seve seve canımızı feda etmeye hazırız. Yeter ki ülkemiz ve milletimiz insanlarımız şehrimiz huzurlu olsun. Elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye her zaman hazırız. Arkadaşlarımızla da hep beraber canla ve başla her türlü görevi yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu bizim asli görevimiz. Vatandaşımızın da polisimize destek olması çok önemli. Soma halkına teşekkür ediyoruz. Her zaman her konuda teşkilatımıza yardımcı oluyorlar. Sizin huzurunuzda Soma halkına teşekkürü borç biliyorum."

Ziyaretin ardından Akın ve beraberindeki emniyet mensupları Polis şehitliğini ziyaret ederek, şehitlikteki polislerin mezarlarına karanfil bıraktı.


Program, şehitler için Parkaltı Cami'nde okutulan Mevlid-i Şerif'in ardından lokma hayrı ile sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.