Manisa

Manisa'dan kısa kısa

18:23 04 Mayıs 2017
Manisa'dan kısa kısa

Turgutlu ilçesinde vefat eden hayırsever Reşat Akan için 1 milyon 500 bin liraya yapımını üstlendiği ve 19 Nisan tarihinde kendisinin de katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Muzaffer ve Reşat Akan Toplum Sağlığı Merkezi önünde tören düzenlendi.

Cenaze törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Ahmetli Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Manisa Halk Sağlığı Müdürü Engin Yıldırım, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Toplum Sağlığı Başkanı Murat Yücetürk, Reşat Akan'ın eşi Muzaffer Akan, Akan ailesi yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından hayırsever Akan'ın cenazesi yapılan duanın ardından sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Kanser tedavisi gören hayırsever iş adamı Reşat Akan, 19 Nisan tarihinde, Muzaffer ve Reşat Akan Toplum Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine ambulansla getirilmişti.

- Demirci'de 25 kişilik halı onarım kursuna 180 başvuru

Manisa İŞKUR İl Müdürlüğü ve Demirci Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik İŞKUR destekli açılan 25 kişilik halı onarım kursuna 180 kişi başvuruda bulundu.

Toplam 180 kişinin başvuru yaptığı kurs için 25 asil ve 13 yedek kursiyer seçimi yapıldı.

Gazetecilere açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Evren, düzenledikleri halı onarım kursunda kadınlara ev, cami ve otel halılarının onarımının yanı sıra antika halıların bakımı ve onarımı ile ilgili kurs verileceğini kaydetti.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda mülakat seçmeleri yapılan kursun 8 Mayıs Pazartesi günü başlayacağı ve 31 Ağustos tarihinde sona ereceği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.