Manisa

AK Parti MKYK Üyesi Baybatur:

15:40 09 Mayıs 2017
AK Parti MKYK Üyesi Baybatur:

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin "Bundan sonraki süreçte, sizlerin desteği ve çalışmalarınızla beraber, bundan sonra artık koalisyonlar, ya da vesayet odaklarının önde olduğu dönem sonra erdi." dedi.

AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatınca Turgutlu Öğretmenevi'nde İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Baybatur, toplantıda yaptığı konuşmada, milletin seçeceği hükümetle beraber, hedeflerine emin adımlarla yürüyen, büyüyen güçlü Türkiye'nin önündeki en önemli virajın geçildiğini söyledi.

Artık bir seçim bittikten sonra acaba hangi parti hangi parti ile hükümeti kuracak, nasıl olacak, hangi parti hangi bakanlığı alacak, hangi bankalar, hangi partilere bölüştürülecek dönemlerinin artık sonra erdiğini hatırlatan Baybatur, şöyle konuştu:

"Bundan sonra seçim olacak, ertesi gün, hükümetin başkanı, devletin başkanı, kim olursa bundan sonraki süreçte önüne bakacak. Sizlerin desteği ve çalışmalarınızla beraber, bundan sonra artık koalisyonlar, ya da vesayet odaklarının önde olduğu dönem sonra erdi."

Türkiye'ye karşı yapılan operasyonların yeni süreçle beraber bertaraf edileceğini ifade eden Baybatur, seçim sürecinde Avrupa'nın ve bazı ülkelerin saldırmasının boşuna olmadığını aktardı.

Referandum sürecinde bazı Avrupa ülkeleri, Türkiye'ye, halk oylaması sürecine ve Cumhurbaşkanına yönelik hakaretler, vatandaşların üzerilerine atları ile itleri ile saldırmalarını, unutmayacaklarını altını çizen Baybatur, şöyle devam etti:

"Kimi postmodern darbe, kimi 15 Temmuz gibi darbelerle Türkiye'nin ayağını tökezlettirmek, Türkiye'nin büyümesini engellemek amacıyla bu sisteme karşı çıktılar. Şimdi artık bu bitti. Milletimizin feraseti ile duruşuyla beraber, ümmetin de duasıyla bu süreci atlattık. Şimdi artık yepyeni bir döneme giriyoruz. Yapacak çok işimiz var. Geçmişte sömürülmüş olan bu memleketin, insan kaynağıyla maddi kaynaklarıyla sömürülmüş olan bu memleket, 15 yıl içinde AK Parti ile şaha kalktı, inşallah daha da büyüteceğiz bu ülkeyi, daha da güçlü hale getireceğiz, el birliğiyle hep beraber."

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ise halk oylamasında tüm teşkilatlarının başarılı olduğunu belirterek, "Bu halk oylamasında, yerel seçimler, 7 Haziran seçimleri ve daha sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında teşkilatlarımız her türlü yorgunluğa karşı gereğini yaptı. Turgutlu da bunun başında geliyor. Turgutlu teşkilatımıza, ilçe başkanımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, belediye meclis üyelerimize mahalle başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.