Manisa

Manisalı küçük atletler, Türkiye şampiyonu oldu

15:37 19 Mayıs 2017
Manisalı küçük atletler, Türkiye şampiyonu oldu

Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu Müdürü Mehmet Yücel Ersoy, Sivas’ta düzenlenen Okullar Arası Küçükler Puanlı Atletizm Şampiyonasında, takım halinde Türkiye şampiyonu olduklarını bildirdi.

Aileler tarafından okulda düzenlenen karşılama programında konuşan Okul Müdürü Ersoy, 16-17 Mayıs 2017 tarihlerinde Sivas'ta düzenlenen Okullar Arası Küçükler Puanlı Atletizm Şampiyonasında Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu’nun, 337 puanla takım halinde Türkiye şampiyonu olduğunu belirtti.

Okul olarak daha önce 2014 yılında kros müsabakalarında Türkiye ikincilikleri bulunduğunu hatırlatan Ersoy, "Bu yıl da çıktığımız zorlu yolda öğrencilerimiz yüksek atlama, fırlatma topu, uzun atlama ve koşu müsabakalarında topladıkları 337 puanla Türkiye şampiyonu oldular." dedi.

Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş ise "Yüksek atlama, fırlatma topu, uzun atlama ve koşu müsabakalarında Mehmet Karaslan, Cemil Yeşiltaş, Fahri Yıldırım ve İsmail Yıldız adlı öğrencilerimiz disiplinli ve düzenli çalışmalarının karşılığını bu büyük başarı ile aldılar. Onların kutluyorum." dedi.

Velilerin konfetilerle karşılama yaptığı program sonrası, müsabakalarda yer alan öğrenciler Türkiye şampiyonluğunu arkadaşlarıyla kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.