Manisa

Manisa'da şehit ve gazi yakınları için iftar

09:44 07 Haziran 2017
Manisa'da şehit ve gazi yakınları için iftar

Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneğince, şehit ve gazi aileleri onuruna iftar verildi.

1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, iftarda yaptığı konuşmada, her zaman şehit ve gazi aileleriyle birlikte olduklarını söyledi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Güvenç, "Bizi bir araya getiren bu önemli etkinlikte sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öncelikle bu mübarek günde sizlerle birlikte aynı aynı duyguları ve aynı atmosferi yaşamaktan büyük bir duyuyorum." dedi.

Dernek Başkanı İbrahim Sagun da şehit ve gazi ailelerine devlet ve millet olarak şükran borçlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Sizler en yakınlarınızı bu vatan için şehit verdiniz ve hayatınızı hiçe sayarak gazi oldunuz. Bunun bu dünyada hiç bir karşılığı söz konusu bile olamaz. Bundan daha kıymetli ve daha büyük bir fedakarlık yoktur. Onların bu kahramanlık ve fedakarlıkları bizim varlık sebebimizdir. Rabim acılar yaşatmasın diyoruz ama söz konusu olduğu zaman bütün dünya bilsin ki eli kanlı terör örgütleri PKK, PYD, YPG ve FETÖ'sü bizi bu mücadelede asla yıldırmayacaktır."

Derneğin Kadın Kolları Başkanı Handan Gemli ise kahraman kadınları örnek alarak dernek kadın kolları başkanlığı kurduklarını ve kadınlar olarak her zaman devletin ve milletin yanında olduklarını kaydetti.

İftara, Vali Mustafa Hakan Güvençer, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve davetliler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.