Manisa

Manisa kısa kısa

21:55 10 Haziran 2017
Manisa kısa kısa

Turgutlu'da seyir halindeyken yanmaya başlayan ticari aracın motor kısmı yandı.

Alınan bilgilere göre, Okan Aktürk (34) idaresindeki 35 ASY 47 plakalı hafif ticari araç, eski garaj kavşağında hareket halindeyken aracın motor kısmı aniden alev aldı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.

Araç sürücüsü Aktürk, annesi ve oğlunun iftara yetişmeye çalıştıkları öğrenildi.

- Üniversite öğrencilerine iftar

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Manisa Merkez Efendi Yurt Müdürlüğü yurtta kalan üniversite öğrencilerine iftar yemeği verdi.

Manisa Merkez Efendi Yurt Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve ramazan ayı etkinliklerinde Manisa Celal Bayar Üniversitesinde öğrenim gören ve yurtta kalan 500 öğrenciye iftar yemeği verildi.

Yurt bahçesinde düzenlenen programa, Yurt Müdürü Hüseyin Erdeniz, Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Tosun, İlçe Müftüsü Mehmet Cesur ve öğrenciler birlikte iftar açtı.

- Demirci'nin dolgu alanı, yaşam alanına dönüşüyor

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, hazırladıkları proje ile yıllardır dolgu ve hafriyat alanı olarak kullanılan alanı yeşil alan, piknik alanı, yürüyüş ve koşu yolları ile yaşam alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Demirci Belediyesi pazaryeri alanında bulunan dolgu alanı için fen işleri ekipleri hazırlanan projeyle alanı daha kullanışlı yeni bir mesire alanı haline getirecek.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yapılan proje ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Belediyemiz olarak yaklaşık 3 yıldır dolgu alanına toprak depolama işlemini sürdürüyorduk. Bu yıl yaz sezonunda bu alanımızda belediyemiz fen işleri ekiplerimizce hazırlanan proje çerçevesinde, 3 adet teras bahçe ile ağaçlık bir alan şeklinde düzenlenip, teraslanan alanlarda; yeşil alanlar, piknik alanları, yürüyüş ve koşu yolları oluşturularak bu alanlara oturma grupları, çocuk oyun grupları, fitnes spor aletleri yerleştirilerek halkımızın kullanımına sunacağız." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.