Manisa

CHP'nin Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

13:47 18 Haziran 2017
CHP'nin Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

CHP İzmir İl Teşkilatı, Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek için yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olmak amacıyla İzmir Cumhuriyet Meydanı'ndan başlattığı yürüyüşün ikinci gününde Manisa merkezdeki Sultan Camisi'nden kent çıkışına kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılanlar, "adalet" pankartları taşıyarak Sultan Camisi'nden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar olan mesafeyi yarım saatte katetti.

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, burada yaptığı basın açıklamasında, bu ülkede herkesin adalete ihtiyacının olduğunu belirterek, "Haksızlığa, hukuksuzluğa uğramış tüm insanlarımız için bunu istiyoruz. Herkes bu topraklara adalet gelmesi için, özgürlük ve demokrasi için mücadele ediyor." diye konuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven de İzmir'den başladıkları yürüyüşlerinin İstanbul'da bulunan Maltepe Cezaevi'ne kadar süreceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından alanda bir süre oturan grup, kent çıkışındaki Manisa Toptan Sebze ve Meyve Hali önüne kadar yürüdü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.