Manisa

Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi

17:19 18 Haziran 2017
Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi

Manisa'daki 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlasındaki gıda zehirlenmesi şüphesi sonrası askerlerin yemek ihtiyaçlarının bugün Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, dün akşam yemeği sonrası bir grup askere baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti sonrası gıda zehirlenmesi tanısı konulması olayıyla ilgili belediyenin tüm imkanlarının seferber edildiği kaydedildi.

Sağlık İşleri ve Zabıta daire başkanlıklarına bağlı ekiplerin gece boyunca görev yaptığı, belediye otobüslerinin de taburcu olan askerlerin birliklerine ulaştırılması için Batı Kışlaya sevk edildiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa'da vatani görevlerini yerine getiren yaklaşık 6 bin askerin 18 Haziran Pazar günkü yemek ihtiyacını karşıladı. Sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği sorunsuz bir şekilde askerlere ulaştırıldı. Askerlerin bugün akşam yemeği de Manisa Büyükşehir Belediyesince sağlanacak."

- 13 asker daha taburcu oldu

Öte yandan Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, hastanede tedavileri tamamlanan 13 askerin daha taburcu olduğu, 24 askerin tedavilerinin devam ettiği, durumu ağır hastanın bulunmadığı bildirildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.