Manisa

AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi Toplantısı

17:37 18 Haziran 2017
AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Manisa İl Başkanlığı Haziran Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eline "adalet" yazılı pankartı alarak yürüyüş başlatmasının hukuku tanımamak anlamına geldiğini söyledi.

"Adalet yürüyerek mi aranır?" diye soran Özdağ, şöyle devam etti:

"Enis Berberoğlu’nun, CHP’nin avukatları karara itirazları varsa bir üst mahkemeye giderler, oradan da yargıya giderler. Yargıtay’a, AİHM’e giderler ama Kılıçdaroğlu 'Türkiye’de yargı bağımsız değildir' şeklinde bir algı oluşturarak Batı'ya Türkiye’yi şikayet ediyor. Bu nedenle doğru yapmıyor."

Özdağ, HDP’nin iki milletvekilinin yurt dışında kaçak durumda olduğunu da hatırlatarak, "Parlamentoya gelmiyorlar, biz de PKK’ya silah taşıyan, PKK ile olan 126 öğretmenin öldürülmesine bir şekilde yardım eden kişilere maaş vermeye devam edeceğiz öyle mi? Vermeyeceğiz onlara maaş. Düşürmek için de karma komisyon toplandı ve gereğini yapıyoruz." dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de genel merkezin koordinasyonunda aşağıya doğru teşkilatlanmalarını tamamlayan bir parti olduklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.