Manisa

Manisa'da bayramlaşma töreni

20:03 25 Haziran 2017
Manisa'da bayramlaşma töreni

Terörle mücadele kapsamında hayatını kaybeden şehitleri rahmetle anan Bilen, şunları kaydetti:

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Tarihi Bedesten’de gerçekleştirilen programa AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, İl başkanlığı tarafından belirlenen programlar kapsamında ilçelerde bayramlaşma törenlerine katıldıklarını söyledi.

"Bu coğrafya zor bir coğrafyadır. Ecdadımızın canını, kanını vererek bu toprakları bize miras bıraktı. Bundan sonrada şehitlerimiz, gazilerimiz olacak. Ama şehitlerimizin sayısı, gazilerimizin sayısı giderek azalmalıdır. Bu coğrafyada gözleri olan, emelleri olan bir kısım yabancı odaklar, yabancı ülkeler ve içerideki işbirlikçiler asla ve asla vazgeçmeyecek bu iddialarından ve emellerinden. Bize düşen görevde bunlara karşı teyakkuzda olmak, canımızı, göğsümüzü siper ederek onlara karşı durmaktır. Dosta güven düşmanlara korku salmaktır. Bize umut bağlayanların Türkiye’den bir umudu var. Onların da umutlarını boşa çıkarmayacak bir gayretin içinde olacağız."

Türkiye'nin yaklaşık 1 yıl önce 15 Temmuz’da hain bir kalkışmayla karşı karşıya kaldığını vurgulayan Bilen, şöyle devam etti:

"Aynı dine mensup olduğunu zannettiğimiz, aynı inancı paylaştığını düşündüğümüz, aynı kıbleye yöneldiğine inandığımız insanlar tarafından bir kısım insanlarımız istismar edildi. Devletin her kurumuna bunlar sızdı. Bunlar dost görünümlü müttefikler tarafından desteklendi. Ve çok ağır bir bedel ödedik. Bunu kısa zamanda telafi ettik. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hükumetimizin aldığı tedbirlerle bu belayı def ettik. 10 gün sonra seneyi devresini idrak edeceğiz."

Hain FETÖ kalkışmasına karşı 15 Temmuz’da yeniden meydanlarda olacaklarını dile getiren Bilen, "Buradan tüm siyasi parti temsilcilerine sesleniyorum. Yine 16 Temmuz’da olduğu gibi herhangi bir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bu hainlere karşı meydanlarda yan yana omuz omuza gönül gönüle olmak zorundayız. Siyasi partiler birbirlerinin rakipleridirler hasımları, düşmanları asla değillerdir. Böyle bakacağız." diye konuştu.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.