Manisa

Olimpiyat ikincisi törenle karşılandı

12:01 02 Ağustos 2017
Olimpiyat ikincisi törenle karşılandı

Manisa'da 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda ikincilik alan Akhisarlı İbrahim Atamer, davul, zurnayla karşılandı.

Samsun'da 18-30 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenen olimpiyatlara tekvando-pumse dalında katılarak bronz madalya alan Erkek Milli Takımı'ndan Atamer için düzenlenen karşılama törenine Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Belediyespor tekvando antrenörü Emin Akarsu, tekvando öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kulüp antrenörü Emin Akarsu, gazetecilere yaptığı konuşmada, Atamer'in başarısının büyük gurur kaynağı olduğunu belirterek, "2017 yılında Samsun'da yapılan Dünya İşitme Engelliler Olimpiyat Şampiyonası'nda bireysel olarak olimpiyat üçüncüsü ve Türkiye Milli takımı olarak da olimpiyat ikincisi olmuştur. Akhisar Belediyesine ve Akhisar Belediyespor kulübüne bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Öte yandan Belediyesi Başkan Yardımcısı Velestin, Atamer'i tebrik ederek bir dahaki olimpiyatlarda altın madalya görmek istediğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.