Manisa

Vali Güvençer’den Kula ziyareti

13:08 01 Ekim 2017
Vali Güvençer’den Kula ziyareti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kula ilçesinde muhtarlarla istişare toplantısına katıldı.

Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Vali Güvençer Başkanlığı'nda yapılan muhtarlar istişare toplantısında Kula’nın tarihi, kültürel, ekonomik durumu hakkında bilgi verildi.

Vali Güvençer, Manisa’ya ve ilçelerine yapılan hizmetlerin ortak akılla yapılabilmesi için ilçelerde mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Kula Kaymakamı Osman Güven, yürütülen kamu hizmetleri hakkında bilgi vererek, düzenlenen toplantı için Vali Güvençer’e şükranlarını sunarak katılımcılara teşekkür etti.

Muhtarlar Buluşması programının ardından Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a nezaket ziyareti gerçekleştiren Vali Güvençer, Kula’ya yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

Güvençer, gün boyu Kula’da gerçekleştirdiği program ve kurum ziyaretlerinin ardından Kula Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı'na katıldı.

Vali Güvençer’in başkanlığında yapılan toplantıda gündemi, asil ve yedek yönetim kurulu üyelerinin seçilmesi, Deri İhtisas Organize Sanayi’nin oluşturulmasının hızlandırılmasına yönelik alınan kararlar oluşturdu.

Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Deri İş Kooperatifi Başkanı Adlen Karahan toplantı sonunda Vali Güvençer’e Kulalı Dericiler adına koyun postu hediye etti.

Ziyaretlerde, Vali Güvençer’e Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Kaymakam Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İl ve İlçe protokol üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.