Manisa

Vali Güvençer şampiyon jimnastikçilere bisiklet hediye etti

20:51 10 Ekim 2017
Vali Güvençer şampiyon jimnastikçilere bisiklet hediye etti

İtalya'nın Ancona şehrinde 16-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Aerobik Jimnastik Avrupa Şampiyonası'nda dereceye giren Manisalı aerobik jimnastik sporcular, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti.

Dereceye giren aerobikçileri makamında ağırlayan Vali Güvençer, sporculardan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Güvençer, yaptığı konuşmada, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, "Manisalılar sizi seviyor, takip ediyor ve sizlerle gurur duyuyor. İnsanın başına bazen üzücü şeyler gelebilir, canı sıkılabilir, bazen morali bozulabilir. Ama başarılar insana moral verir, hele hele başarılı insanlar herkes için örnek olur." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ise, Aerobik Jimnastik Avrupa Şampiyonası'nın 16-25 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Ancona şehrinde yapıldığını ve Manisalı sporcuların ödül aldıklarını ve mutluluklarını paylaşmak için geldiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Güvençer, sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş, Deniz Şahin, Selin Sürüm ve Okay Arslan'a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden temin edilen bisikletleri hediye etti.

Ziyarete, sporcuların yanı sıra jimnastik antrenörleri Gürkan Er ve Mehmet Ali Ekin ile Manisa Jimnastik İl Temsilcisi Gökben Aygün Yetişen katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.