Manisa

Öğretmen ve öğrencilerden hayır yemeği

19:09 10 Kasım 2017
Öğretmen ve öğrencilerden hayır yemeği

Okul müdürü Mutlu Güneş, yaptığı konuşmada, velilerden gelen talep üzerine öğretmen ve öğrencilerin desteğiyle hayır yemeği verdiklerini söyledi.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, kendi aralarında para toplayan öğretmen ve öğrenciler, elde ettikleri gelirle aldıkları koyunu keserek köylülere hayır yemeği verdi.

Sancaklı Bozköy 75.Yıl İlköğretim İlkokulu Aile Birliği, okul idaresi, öğretmen ve öğrenci velilerinin desteğiyle alınan koyun kesilerek köylüler için yemek yapıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte köylülere okul bahçesinde yemek ikramı yapıldığını aktaran Güneş, "Geçen ay aşure etkinliğimiz vardı yine öğretmen ve öğrencilerimizin de desteğiyle okul aile birliğimizce düzenlenen etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtmıştık. Bu yıl velilerimizden gelen talep doğrultu ikinci kez aramızda topladığımız paralarla kazasız belasız bir eğitim öğretim yılını geride bırakmak dileğiyle hayır yemeği verdik." dedi.

Yemeğe katılan vatandaşlar anlamlı etkinliği düzenleyen okul yönetimine teşekkür etti.

Etkinliğe Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Şube ile kurum müdürleri, okul aile birliği üyeleri ve veliler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.