Manisa

İlim Yayma Cemiyetinden "kandil sütü"

16:06 29 Kasım 2017
İlim Yayma Cemiyetinden "kandil sütü"

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi Mevlid Kandili dolayısıyla sıcak süt ikramı yaptı.

Kandil Gecesi dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi Başkanı Recep Özgüvenç ve gönüllüler Manisalılara sıcak süt ikram etti.

Özgüvenç, etkinlikte yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri etkinliği bu yıl da sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bugün Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1446’ncı yılı. Peygamber Efendimizi büyük bir özlem, sevgi ve muhabbetle anıyoruz. Peygamber Efendimizin doğum gününü, sevdiği süt ile anmak istedik. Manisa halkına bu soğuk kış gününde sıcak süt ikramında bulunarak, peygamber efendimizin doğumunu anmış oluyoruz. Hayırlara vesile olsun."

Süt dağıtımına katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise "Bugün her zamankinden daha fazla Efendimizin mesajına insanlık aleminin muhtaç olduğunu görüyoruz. Bu vesile ile İslam aleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olması sebebiyle İslam aleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.