Manisa

Grandmedical Manisaspor için güç birliği toplantısı

18:23 04 Aralık 2017
Grandmedical Manisaspor için güç birliği toplantısı

Manisa'da AK Parti, MHP ve CHP milletvekilleri ile iş dünyası, TFF 1. Lig'de mücadele eden Grandmedical Manisaspor'un durumunu değerlendirmek için bir araya geldi.

Manisa'da bir restoranda basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ilçe belediye başkanları ve siyasi partilerin il başkanları katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan AK Parti MKYK Üyesi Baybatur, gündemlerinin Manisaspor olduğunu belirterek, "Manisaspor için uzun zamandır Ankara'da istişare ediyorduk. Gündem Manisaspor olduğu için de bugün burada 3 vekilin çağrısı ile toplanma kararı aldık. Manisaspor için bir araya gelmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özel de Manisaspor'un içinde bulunduğu durumu ve geleceğini değerlendirdiklerini kaydederek, "Bu konuda tek bir şey söylenebilir, Manisa ve Manisaspor dışında başka bir gündemimiz yok. Üç partide Manisaspor sevdalısı insanlarız. Üç partinin de seçmenleri burada. Manisaspor için gelecekte birlikte olumlu adımlar atmak için bir ön görüşme yaptık." ifadelerini kullandı.

MHP Grup Başkanvekili Akçay ise tek gayelerinin Manisaspor'u bulunduğu konumdan kurtarmak olduğunu ve bununla ilgili çalıştıklarını aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.