Manisa

Manisa'ya Fransız gelin

19:05 06 Aralık 2017
Manisa'ya Fransız gelin

Turgutlu Belediyesi nikah salonundaki törene, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Metin Akgül, çiftin akrabaları ve arkadaşları katıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir Fransız firmasında kalite kontrol sorumlusu olarak çalışan Yahya Er (35), aynı fabrikada çalışan insan kaynakları sorumlusu Fransız vatandaşı Camille Lafon (30) ile evlendi.

Camille Lafon ile 2 yıl önce aynı fabrikada çalışırken tanıştıklarını ve zamanla arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü belirten damat Yahya Er, Camille ile evlenmiş olduğumuz için çok mutluyum. Kendisi zaten Turgutlu'da yaşıyor ve bizlere yabancı değil. İnşallah birlikte uzun yıllar güzel bir yuvada mutlu, mesut yaşarız." dedi.

Türkiye'yi çok güzel bir yer olduğunu ve Türk insanının sıcak kanlı olduğunu belirten Fransız gelin Camille Lafon, "Türkiye'de olmaktan ve artık Türkiye'de yaşayacak olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Nikahın ardından genç çifti yakınları tebrik ederken, Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Metin Akgül, Belediye Başkanı Turgay Şirin adına çifte Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.