Manisa

AK Parti Turgutlu İlçe Danışma Meclisi toplandı

21:22 10 Aralık 2017
AK Parti Turgutlu İlçe Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Turgutlu İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Turgutlu İlçe Danışma Meclisi, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli'nin başkanlığında Turgutlu Öğretmenevinde toplandı.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantının yapılacağı yere gelmek için adeta ilçeyi turlamak zorunda kaldıklarını anlatarak, kentin iyi yönetilmediğini iddia etti.

Yerel Yönetimler noktasında AK Parti'nin marka olduğunu belirten Berber, "AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yerel yönetimin nasıl olacağını herkese göstermiştir. Bugün AK Parti'li ve diğer partilerin belediyelerinin çalışmalarına baktığınız zaman, aradaki farkı gayet açık şekilde anlayabiliyorsunuz. Manisa'da MASKİ, her yeri plansız ve programsız şekilde kazıyor ve gidiyor. Sonrasında ne olacağından ya da yapılan çalışmalardan hiç kimsenin haberi dahi olmuyor." dedi.

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli'nin parti çalışmaları hakkında bilgi verdiği danışma meclisinde, partinin çeşitli kademelerinde geçmişte görev yapanlara plaket verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.