Manisa

Manisa Milletvekili Aydemir, Turgutlu'da

16:28 28 Aralık 2017
Manisa Milletvekili Aydemir, Turgutlu'da

15 Temmuz'un en uzun gece olduğunu, 16 Temmuz sabahının ise yeni bir Türkiye'nin en aydınlık günü olduğunu belirten Aydemir, şöyle konuştu:

AK Parti Turgutlu İlçe Kongresinin ardından TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette partililere konuşan Aydemir, burada yaptığı konuşmada, Türkiye düşmanlarının artık gizlenmediğini, açık düşmanlıklarını her tarafta söylediklerini ifade etti.

"Türkiye düşmanları bir oldular, beraber oldular ve her türlü şeytani planı devreye soktular. Vatan hainliklerini o kadar gün yüzüne çıkardılar ki, Türkiye'nin düşmanları da artık açık oynamaya başladı ve düşmanlıklarını her tarafta söylüyorlar.15 Temmuz da asker elbisesi giyen teröristler, Türkiye'nin karşısına çıktılar, Türkiye'nin kendi savaş uçağı ve silahı ile bomba olup milletin üstüne yağdılar. 15 Temmuz gecesi, zifiri karanlık bir gece, 16 Temmuz sabahı da Türkiye'nin en aydınlık günü oldu."

FETÖ'nün 15 Temmuz da gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin bastırılmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletine, milletinde ona güvenmesi ile bastırıldığını söyleyen Aydemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Düşmanlar çatladı, düşmanlar şaşırdı, dostların hepsi sevindi. 16 Temmuz da yeni bir Türkiye doğdu. 16 Temmuz da, içindeki pislikleri atan Türkiye noktasına geldik. Bugün burada rahatlıkla oturabiliyorsak, adam gibi adam, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın millete güvenmesi ve milletinde ona güvenmesi sayesindedir. Allah'ında yardımı ile o pilotlar, o silahları ellerinde bulunduranlar kaçtılar ama bu millet meydanları doldurarak yeni bir Türkiye'nin zaferle doğmasına vesile oldular."

Ziyarette, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli'de bir konuşma yaptı.

Parti yönetim kurulu üyeleri ile de bir toplantı gerçekleştiren Aydemir, daha sonra ilçede ayrıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.