Manisa

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

11:56 31 Aralık 2017
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Bilgiç, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği, "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

Bilgiç, Haber kategorisinde Alaa Mohammad'ın "Suriye'de çatışmasızlık bölgelerine saldırılar" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

"Yaşam" kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" fotoğrafını oylayan Bilgiç, "Spor" kategorisinde tercihini Arif Hüdaverdi Yaman'ın çektiği "Galatasaray-Fenerbahçe" isimli fotoğrafından yana kullandı.

"Yılın Fotoğrafları" oylamasında yer alan tüm foto muhabirlerini tebrik eden Bilgiç, fotoğraflar arasından seçim yapmakta zorlandığını söyledi.

AA'nın sıcak olayları takip sırasında çok güzel kareler yakaladıklarını dile getiren Bilgiç, "Çok güzel kareler yakalamışlar. Yaşamın içinden, haber ve spor kategorilerinde güzel kareleri biz de bu fotoğraflar içerisinden bize göre en güzeli olanı tercih etmeye çalıştık. Fotoğrafları ayırt etmek zor." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.