Manisa

Zeytin Dalı Harekatı'na öğrencilerden anlamlı destek

18:52 02 Mart 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na öğrencilerden anlamlı destek

Kula İlçesinde Jeopark Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Zeytin Dalı Harekatı'na destek için para toplayıp Mehmetçik Vakfına bağış yaptı.

Jeopark Ortaokulu bahçesinde toplanan öğrenci ve öğretmenler Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerle ve şehit yakınlarına destek olmak amacıyla kendi arlarında topladıkları paraları Mehmetçik Vakfına bağışladılar.

Ardından beraberinde öğretmenleriyle Kula İlçe Şehitliğine kadar yürüyen öğrenciler ellerinde de şehit düşen askerlerin fotoğraflarını taşıdı.

Şehitlikte Kuran-ı Kerim okundu ve ülkenin birlikte ve beraberliği için dua edildi.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, burada yaptığı açıklamada, içinde bulunulan dönemin birlik ve beraberlik olma dönemi olduğunu söyledi.

Türk Milleti ölmeye değil, şehit olmaya gittiğini ifade eden Sümen, "Öğrencilerimiz bu olup bitenlerden kendilerine bir ders çıkarmışlar, numune de olsa farkındalık yaratmak için Mehmetçik Vakfı'na bağış da bulunmuşlardır. Bunu şehitlik ziyareti ile de taçlandırmışlardır. Bu düşüncede olan öğrencilerimi, öğretmenlerimi ve idarecilerimi tebrik ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Enver Yılmaz, yaptığı konuşmada, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na destek olduklarını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.