Manisa

Manisa'da Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi

18:52 23 Mart 2018
Manisa'da Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi

Manisa İl Müftülüğü görevlilerine 19-23 Mart 2018 tarihleri arası proje yazma ve yürütme eğitimi verildi.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen "Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi"ne Merkez, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Müftülüklerinde müdür, vaiz, murakıp, din hizmetleri uzmanı, PDR Öğretmeni, imam-hatip, müezzin kayyım, Kur'an kursu öğreticisi, VHKİ ve memur unvanlarında görev yapan 29 çalışan katıldı.

Müftülükte düzenlenen törenle eğitim alanlara sertifikaları Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan ve İl Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya tarafından verildi.

Müftü Cihan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle 30'a yakın görevlimize bir proje nasıl hazırlanır başlığıyla eğitim verildiğini söyledi.

Güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Cihan, "Hocamızın şahsında Zafer Kalkınma Ajansı’na katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmayı başarıyla tamamlayan ve kurumumuzla ilgili çalışmalarda bize ciddi katkı sağlayacak kursiyer hocalarımızı da tebrik ediyorum. İnşallah gelecekte daha güzel projelerle toplumumuza, milletimize, dini mümin İslam’a hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.