Manisa

Sabah kalktığında gördüklerine inanamadı!

13:07 24 Mart 2018 3 Yorum Var
Sabah kalktığında gördüklerine inanamadı!

Manisa’nın Kula ilçesinde bir evin bahçesindeki kümeste bulunan 26 tavuk ve horoz sokak köpekleri tarafından telef edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kula’nın Seyit Ali Mahallesi Sazlık Mevkii’nde Mehmet Özkan’a ait evin bahçesindeki kümeste bulunan 26 tavuk ve horoz sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Başıboş köpekler, kümese girdikten sonra tavuk ve horozları önce boğdu sonra parçaladı. 

Sabah kalkıp tavuklarına yem vermek üzere bahçeye geldiğinde gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşayan Mehmet Özkan, "Gördüklerime inanmak istemedim. Tavukların yarısı bahçede cansız yatıyordu. Bazılarıysa tamamen parçalanmış durumdaydı. Üzüntüden ne yapacağımı bilemedim. Bu köpeklerin çocuklarımıza da saldırmasından korkuyorum. Başıboş köpekler grup halinde sokaklarda geziyor” diyerek tepki gösterdi. 

Mahalle sakinleri de evlerinin yanındaki boş arazide çok sayıda aç sokak köpeği bulunduğunu, bu köpeklerin çevreye daha fazla zarar vermeden yetkililerin önlem alması gerektiğini dile getirdi. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    sansarın işidir,bi keresinde benim kümesede girimişti hayvanları hepsini bu şekilde öldürdmüştü.köpek böyle yapmaz çok aç olursa bir tane alır gider onu yer böyle ortada bırakmaz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    köpekler bir tane alır ve gider, bunu kesinlikle başka birşey
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    öyle köpek işi olmaz onu yapan yabir çakal yada bir kur olur köpek okadar hayvanı telef edemez çiftik sahibi köpeklerden hoşlanmıyor bana kalırsa.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.