Manisa

Gelinin cevabıyla nikah iptal olmuştu! Flaş teklif

13:26 24 Nisan 2018 10 Yorum Var
Gelinin cevabıyla nikah iptal olmuştu! Flaş teklif

Nikah memurunun sorusuna gelinin, "Hayır demek ne mümkün" cevabı vermesi nedeniyle nikahı iptal edilen çift, yeniden nikah kıymak için Turgutlu Belediyesi Nikah Memurluğuna başvuruda bulundu.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, nikah memurunun "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna gelinin, "Hayır demek ne mümkün" cevabını vermesi nedeniyle nikahı iptal edilen çift, ulusal bir kanalda canlı yayında evlenecek. Adı açıklanmayan kanal çifte teklif etti, gelin ve damat kabul etti...

Nikahı iptal edilen gelin ve damat, 

Geçtiğimiz günlerde, Turgutlu Belediyesi Nikah Salonu'nda Hatice Koşman ve Turgut Dinçer Güneri çifti nikah masasına oturdu. Nikah memuru Ali Akça'nın "Turgut Dinçer Güneri'yi eş olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna gelin Koşman, "Hayır demek ne mümkün" cevabını verince nikah memuru Ali Akçay nikahı iptal etti. Gelin, damat ve misafirlerin ikna etmeye çalıştığı memur, nikahı kıymaya ikna olmayınca gerginlik yaşandı. Güvenlik görevlilerinin çağrısı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de memur Akça'yı ikna edemeyince nikah işlemleri iptal edildi.

ÇİFTİN NİKAHI CANLI YAYINDA KIYILACAK

Yaşanan olay Türkiye gündeminde de geniş yer aldı. İptal edilen nikah sonrası genç çift, yeniden nikah işlemleri için Turgutlu Belediyesi Nikah Memurluğuna başvuru yaptı. Genç çiftin nikahı, ulusal bir kanalda canlı yayında Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından kıyılacak. Yeniden işlemlere başlayan çift yaşadıkları kötü tecrübe sonrası televizyon ekranlarında dünya evine girecek. Başvuru sırasında gazetecilerin sorusuna yanıt veren gelin Hatice Koşman, "Bir daha böyle bir söz söylemeyeceğim, başımızı derde soktuk" dedi.

Damat Turgut Dinçer Güneri ise zorlu bir süreç yaşadıklarını ve yaşananların kendilerine acı bir tecrübe olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    evlilik ciddi bir müessesedir şakaya gelmez.bunlar hala evcilik oynuyorlar sonrasında 3 ay geçmeden boşanıyorlar.önce işin ciddiyetini kavrasınlar.memuru tebrik etmek lazım
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Cümlenin sonuna "Tabi ki Evet" deseydi, olay çözülürdü.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    nikah memurları böylesi durumlarda birazdaha olgun olması lazım bu şekilde yapması akıl almaz birşey kınıyorum gelin le damada mutluluklar diliyorum böyle si memurlar olduğu mütdetce böyle vakalar olacak bu zihniyetin değişmesi lazım zengin birisi olsaydı bu durumda böyle yapamazlardı ve butür ayrıcalığa dur diyorum saygılar:?
    Cevapla
  • DEVLET 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumlarda EVET harici cevap verilmeyeceğini bütün aile adalyarı bilir.. Gelin hanım neyin kafasını yaşıyor acaba? ya da sabah yürek mi yeyip çıkmış evden? :D
  • mal mısın hakan ? 6 yıl önce Şikayet Et
    hayır demek ne mmkun dıuyor kadın belkı zorlıyorlar? memur bu acıdan bakıyor olaya empayi yap bıraz
  • çok komik 6 yıl önce Şikayet Et
    amacına ulaşmış komik hanım
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Resmi işler şakayı pek kaldırmaz. Nikah memuru senin şaka yaptığını anlar ancak kendini senin mizah anlayışın nedeniyle hiç bir riske atmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.