Manisa

CHP'den İP ve SP adaylarına destek çağrısı

16:20 04 Mayıs 2018
CHP'den İP ve SP adaylarına destek çağrısı

Bozyaka, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısına uyarak Manisa Adliyesi'ne gelerek, seçim kurullarına Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu için imza verdiklerini ve üyelerine de SMS yolu ile mesaj atarak destek çağrısında bulunduklarını kaydetti.

Manisa CHP Yunusemre İlçe teşkilatı, İYİ Parti ve Saadet Partisi Cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imza toplamalarına destek olmaları için üyelerine çağrıda bulundu.

Manisa Adliye Sarayı önünde CHP Yunusemre ilçe Başkanı Serdar Bozyaka, Yunusemre ilçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdakul Cebeci'nin yanı sıra, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ümit Akdağ ile Saadet Partisi temsilcilerin katılımı ile basın açıklaması yapıldı.

Katılımcılar adına açıklamada bulunan Yunusemre ilçe Başkanı Bozyaka, yaptığı konuşmada, bugün demokrasinin önünü açabilmek ve Kuvayı Milliye birlikteliğini perçinleyebilmek için büyük bir sınav verdiklerini söyledi.

İktidarın, imza veren ve cumhurbaşkanlığı aday adaylarının aday olmasını sağlayan insanları fetöcülükle tehdit ettiğini ileri süren Bozyaka, "Biz bu tehditlere boyun eğmeyiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin her namuslu onurlu vatandaşı gibi CHP'de cumhurbaşkanı aday adaylarının 100 bin imzayı bulması hatta birer milyon imzayı yakalayabilmesi için iktidar partisine bu zorba söylemlerine karşı bir birliktelik mesajı verebilmek için bugün buradayız. Demokrasimizin tam anlamıyla sandığa yansıması için cumhurbaşkanı aday adaylarına imza vererek aday olmalarının önünü açmaya bütün halkımızı bütün seçmenlerimizi Manisa Adliye'sine ilçe seçim kurullarına giderek imza vermeye davet ediyoruz." diye konuştu.

Bozyaka, "24 Haziran'da güzel günler göreceğiz. 24 Haziran'da Türkiye kazanacak. Sayın Muharrem İnce'yi CHP'nin rozetini çıkartırken gördük yerine Kemal Kılıçdaroğlu bizzat Türkiye rozeti taktı. Bu demek oluyor ki Türkiye tarafsız bir Cumhurbaşkanı ile yönetilecek. Türkiye artık bu kutuplaştırıcı siyasettin artık uzak kalacak Türkiye hep birlikte omuz omuza vererek yönetilecek." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.