Manisa

Milletvekili Özdağ'dan Kula ve Sarıgöl ilçelerine ziyaret

21:52 14 Mayıs 2018
Milletvekili Özdağ'dan Kula ve Sarıgöl ilçelerine ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Kula ve Sarıgöl ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Özdağ, Kula Devlet Hastanesini ziyaret ederek hemşirelere karanfil dağıttı ve Hemşireler Gününü kutladı.

Kula Devlet Hastanesi avlusunda engelli vatandaşlar Gülperi Aloğlu ve Ayça Mutlu'ya akülü araç hediye eden Özdağ, yeni göreve başlayan Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Onur Kahya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İnşaatı devam eden yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Özdağ, hastane hakkında bilgi aldı.

Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kula'da ciddi bir yatırımın hayat bulduğunu ve kısa bir süre sonra Kulalıların hizmetine gireceğini söyledi.

Yapımı devam eden hastanenin 100 yataklı olduğunu belirten Özdağ, "Kula Devlet Hastanesi konusunda en çok hizmeti geçen, bizleri en çok sıkıştıran kardeşimiz İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık bey. Ankara'ya bizlere çok fazla baskı yaptı. Sık sık geldi, varsa yoksa hastane dedi. İnşallah kısa bir süre sonra Kula'ya bir de Organize Sanayi Bölgesi'de kazandıracağız. Kula'da üretilen ürünlerin yanı sıra İhtisas Organize Sanayi ile Kula'da işsizliği en aza indirmiş olacağız ve göçü durduracağız." diye konuştu.

Kula'daki ziyaretlerini tamamlayan Özdağ, Sarıgöl ilçesine geçti.

Sarıgöl İlçe AK Parti Lokalinde düzenlenen törende Özdağ, engelli vatandaşlardan Ahmet Güngör Birgili ile Döndü Bozkurt'a akülü araçlarını teslim etti.

Özdağ, burada yaptığı açıklamada, bu güne kadar Manisa'da bin 500 engelli vatandaşa engelli sandalyesi dağıtıklarını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.