Manisa

Manisa'da muhtaç ailelere gıda yardımı

18:18 17 Mayıs 2018
Manisa'da muhtaç ailelere gıda yardımı

"Dünyanın farklı yerlerinde zulüm gören, mağdur olan, dara düşen Müslümanlar için zekatlarınızı, fitrelerinizi, sadakalarınızı ve kumanyalarınızı iyilik kervanımıza katabilir ve ramazan boyunca gerçekleştireceğimiz kampanyalarımıza destek olabilirsiniz. İsteyenler yurt içinde ve yurt dışında hazırlanacak iftar sofralarına kişi başı 10 lira vererek katkıda bulunabilir. İftar sofralarına 400 bin kişi oturacak. Manisa'da ise 5,5 TL'ye bir kişilik iftar için sponsor olunabilecek. 100 lira olarak belirlenen kumanya paketleri, Manisa'da bin aileye ulaştırılacak. Şu ana kadar 150 aileye ulaştırılan yardımların dağıtımı devam ediyor. Yardımlar, gıda, temizlik malzemeleri, elbise ve çocuklara özel çikolata, oyuncak ve bayramlık kıyafet olarak dağıtılacak."

Manisa İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği, kentte bulunan yardıma muhtaç bin aileye gıda yardımı dağıtımına başladı.

İHH Manisa Başkan Yardımcısı Mevlüt Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH ekiplerinin, ramazanda "Paylaşmanın tam vakti" sloganı ile ulaştıkları yardıma muhtaçların, mültecilerin, yetim ailelerinin kapısını çalacağını söyledi.

Tunç, şöyle konuştu:

İHH Manisa Başkanı Mehmet Turhan'ın da 2018 ramazan kumanya dağıtım organizesi için Pakistan'da bulunduğunu belirten Tunç, hayırseverlerin Kuveyt Türk Manisa Şubesi'ndeki Manisa İnsani Yardım Derneği'ne ait TR17 0020 5000 0191 1603 6000 01 nolu hesap numarasına nakdi yardımda bulunabileceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.