Manisa

Alaşehir'de Büro Memur-Sen yeniden yetkili sendika seçildi

18:46 19 Mayıs 2018
Alaşehir'de Büro Memur-Sen yeniden yetkili sendika seçildi

Büro Memur-Sen İlçe Temsilcisi Ömer Şeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Mayıs tarihinde Kaymakamlıkta, Adliyede ve ilçe Nüfus Müdürlüğü'nde gerçekleşen sendika üye tespit çalışmalarının sonuçları hakkında basın açıklaması yaptı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Büro Memur-Sen 3 kurumda çalışan üyelerin çoğunluğunu alarak bir kez daha yetkili sendika oldu.

Sonuçlar hakkında bilgi veren Şeker, "4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu uyarınca her yıl 15 Mayıs itibari ile yetkili Sendika'nın belirlenmesi amacıyla Kamu İşverenleri ve Sendika Temsilcileri ile birlikte yapılan üye sayımı toplantısı sonucunda, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen üyelerimiz sayesinde Büro Memur-Sen olarak Alaşehir'de bulunan kamu kurumlarının çoğunluğunda yine yetkili Sendika'yız." dedi.

Üyelerine teşekkür eden Şeker, şöyle devam etti:

"Adliye, Kaymakamlık ve İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde ve diğer kurumlarda bizlere güvenen, menfaatlerini değil geleceğini düşünen, ne şartlar altında olursa olsun yalnız bırakmayan Alaşehir'de yetkili Sendika ünvanını almamızda asıl mimar olan kamu personeli üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Biz Alaşehir'de büyük bir aileyiz.

Sadece ezici bir çoğunlukla yetkiyi aldığımız Adalet Bakanlığı'nda değil, Alaşehir'de bulunan tüm kurumlarda yetkili olmamızda kıymetli üyelerimizin desteğini sürekli yanımızda hissettik. Sendikamızın hizmet verdiği Büro Hizmet kolunda, Adalet, Kaymakamlık ve İlçe Nüfus Müdürlüğü gibi kurumlarda her zaman olduğu gibi bu senede yetki emin ellerde Büro Memur-Sen'de. Bu vesile ile her zaman bize desteklerini veren başta Sendika İl Başkanımız Murat Özkan olmak üzere ve onun nazarında sendikamızın tüm yöneticilerine teşekkür ederiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.