Manisa

AK Parti Manisa İl Başkanlığından iftar

10:28 20 Mayıs 2018
AK Parti Manisa İl Başkanlığından iftar

Mersinli, 24 Haziran seçimlerinin çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek seçimin hayırlar getirmesini diledi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, milletvekilleri, partililer ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya geldi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenledi.

AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, yaptığı açıklamada, Türkiye olarak, Müslüman coğrafyası olarak rahmet ayını Kudüs'te yaşanan elim hadiselerden dolayı biraz buruk yaşadıklarını söyledi.

Kudüs'ün Müslümanların onuru, namusu ve kırmızı çizgisi olduğuna vurgu yapan Mersinli, Kudüs’ü kana bulayan ABD ve İsrail terör devletlerini mübarek ayda bir kez daha en güçlü şekilde lanetlediğini ve hayatını kaybeden Kudüs halkına rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini ifade etti.

"Erken seçim kararı alındığı günden itibaren, her türlü seçimi alnının akıyla atlatmış olan tüm teşkilat kademelerimizdeki arkadaşlarımızla Manisa için seçim haritamızı belirledik." diyen Mersinli, şöyle devam etti:

"6 Mayıs'ta düzenlenen İstanbul 6. Olağan İl Kongresinde genel başkanımız seçim manifestomuzu açıkladı. Tarihe 'İstanbul Manifestosu' olarak geçeceğine inandığımız böylesine tarihi bir günde irade, erdem ve cesaretle Türkiye’nin şahlanışına talibiz. Çalışarak dinlenmeye devam edeceğiz. Şu an hali hazırda sahada olan gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ana kademe teşkilatlarımız ve AK Parti’ye gönül vermiş olan tüm arkadaşlarımızla öncellikle 24 Haziran seçimlerini başarıyla atlatıp, ardından da Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde 17 ilçe ve büyükşehirin anahtarını kıymetli genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek büyük arzumuzdur."

İftar programına MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Recai Berber, İsmail Bilen, Uğur Aydemir ile partililer ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.