Manisa

AK Parti Manisa Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı

20:38 26 Mayıs 2018
AK Parti Manisa Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı

Şehzadeler ilçesinde bulunan tarihi Bedesten'de düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan 27. dönem milletvekili adayları, salondaki vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığınca milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, toplantıya yoğun katılım gösterenlere teşekkür ederek, toplantıda her zamanki gibi birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi.

İrade, erdem ve cesaretle, birlik beraberlik için vakit Türkiye vakti olduğunu vurgulayan Başkan Mersinli, şöyle devam etti:

"14 Ağustos 2001'de Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde partimiz kuruldu. 3 Kasım 2002'de AK Parti girdiği ilk seçimde, yüzde 34 ile milletimizin gücüyle iktidara geldi. Ondan önceki yılları zaten siz gayet iyi biliyorsunuz. Sağlık, ulaşım ve eğitim dökülüyordu. Hamdolsun AK Parti iktidarıyla beraber bütün vatandaşlarımızda bir umut başladı. Engelli kardeşlerimiz, yaşlılarımız, gençlerimiz, çocuklarımız toplumun tüm fertleri için umut olan AK Parti'nin hizmetleri var gücüyle devam ediyor. Yeni bir dönem, yeni bir süreç yaşıyoruz. Parlamenter sistemden, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyoruz. Halkımızın teveccühü ile beraber çalışmalarımıza başladık. Sloganımızda olduğu gibi 'İrade, erdem ve cesaretle birlik, bereket ve bolluk için vakit Türkiye vakti, vakit Manisa vakti diyoruz' Çok çalışacağız."

24 Haziran seçimleri için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını vurgulayan Mersinli, şöyle konuştu:

"2018 yeni bir sistem, yeni bir seçim. Parlamentomuzu güçlü tutacağız. Bizim 10 tane birbirinden pırıl pırıl milletvekili adayımız var. İnşallah hedefimiz 7 milletvekili. 6 çıkarsa Allah bereket versin diyeceğiz. 7 de bizim olsun istiyoruz. İttifakla beraber bunu başarabiliriz. Manisa'yı kucaklayacak bir liste. Önümüze bakacağız ve başka hiçbir şeye bakmayacağız. AK Parti'yi inşallah 2023'e, 2071 vizyonuna taşıyacağız. Cumhurbaşkanımızı ilk defa uygulanacak olan Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk cumhurbaşkanı yapacağız. Buradan Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi genel başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Bizim teşkilatımız çok güçlü. İnşallah bu gücü bugüne kadar gösterdik, bundan sonra da gösteririz Allah'ın izniyle."

Adayların sinevizyondaki tanıtım videosunun ardından toplantıya katılan, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili 1. sıra adayı Murat Baybatur, Manisa Milletvekili ve 2. sıra adayı Uğur Aydemir, Manisa Milletvekili ve 3. sıra adayı İsmail Bilen, 4. sıra milletvekili adayı Semra Kaplan Kıvırcık, 5. sıra milletvekili adayı Mehmet Ali Özkan, 6. sıra milletvekili adayı Güzide İçen Kasap, 7. sıra milletvekili adayı Ozan Erdem, 8. sıra milletvekili adayı Mehmet Sencer Türkmen, 9. sıra milletvekili adayı Samed Zenginoğlu ve 10. sıra milletvekili adayı Serkan Eren, kürsüde tek tek konuşma yaparak, kendilerini daha yakından tanıttılar.

Toplantıya, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.