Manisa

AK Parti'de bayramlaşma programı

17:47 15 Haziran 2018
AK Parti'de bayramlaşma programı

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, Yunusemre ve Şehzadeler ilçe teşkilatlarıyla il binasında bayramlaşma programı düzenledi.

İl başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katılan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, yaptığı konuşmada, özellikle İslam coğrafyasında kanın akmadığı bayramlar geçirmeyi temenni etti.

MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız'a başsağlığı dileğinde bulunan Baybatur, şöyle konuştu:

"Dün Suruç'ta hain PKK'lılar ve onların siyasi uzantıları tarafından kendisi de Suruçlu olan milletvekilimizi esnaf ziyareti yapmış olduğu sırada hain bir saldırı neticesinde abisini ne yazık ki şehit verdi. Allah rahmet eylesin. Birçok akrabası da ağır yaralı olarak hastanede tedavi görüyor. Allah şifa versin. Bunlar, bugün yaşadığımız olaylar değil. Her dönem ne yazık ki AK Parti'ye, AK Parti'yi içine sindiremeyenlerden, oradan ya da başka siyasi düşüncelerden saldırılar olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecek gibi görünüyor. Ama biz liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Allah'ın izniyle her zaman ifade ettiğimiz gibi kefenimizi giyerek yola çıkan bir siyasi hareket olarak, bu ve buna benzer ahlaksız vandallıklara pabuç bırakmayacak kadar cesaretli, dik ve onurlu insanlarız. İnanıyoruz ki milletimiz başta doğu ve güneydoğudaki kardeşlerimiz olmak üzere 24 Haziran seçimlerinde bunlara da en güzel cevabı inşallah sandıkta verecektir."

Seçim için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Baybatur, "Şimdi son haftaya giriyoruz. İnşallah tempomuzu 5, 6'ya katlayarak hızlı bir şekilde bütün sahada çalışmalarımızı tamamlayacağız ve 24 Haziran'da inşallah hem Türkiye'de hem Manisa'da zafer yine AK Parti'nin olacaktır. Zafer Recep Tayyip Erdoğan'ın olacaktır. Zafer Cumhur İttifakının olacaktır. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin." dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ise çok ciddi şekilde sahada olduklarını belirterek, "Girilmedik yer kalmadı. Koşturma içerisinde, sıkılmadık el bırakmamaya çalışıyoruz. Bu konuda cumhurbaşkanımıza layık bir teşkilat mensupları olarak çalışma gayretlerimiz devam ediyor." dedi.

Bayramlaşma programına milletvekili adayları Semra Kaplan Kıvırcık, Samed Zenginoğlu, Serkan Eren ve partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.