Manisa

MHP Grup Başkanvekili Akçay, mazbatasını aldı

18:39 02 Temmuz 2018
MHP Grup Başkanvekili Akçay, mazbatasını aldı

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 27. Dönem Manisa milletvekili mazbatasını aldı.

Akçay, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile yeniden Manisa milletvekili seçilmesi dolayısıyla Manisa Adalet Sarayı Konferans Salonunda düzenlenen mazbata teslim törenine katıldı.

Törende, Akçay'a mazbatasını, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ramazan Uçak ve Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu takdim etti.

Akçay, burada yaptığı açıklamada, 24 Haziran'da Türkiye çok başarılı, güvenli ve dünyaya örnek bir seçim gerçekleştirdiğini söyledi.

Seçim öncesi TBMM'ye gelen yabancı heyetlere Türkiye'nin seçim tecrübesi bakımından dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri olduğunu ifade ettiğini belirten Akçay, şunları kaydetti:

"Hem katılım oranının yüksekliği hem de seçim güvenliği ve sağsalim huzur içerisinde ve demokrasinin amacına uygun bir şekilde gerçekleştiğini, 24 Haziran’da bu şekilde ve son derece başarılı geçti. Bilhassa Manisa'da bu konuda hem Türkiye’ye hem dünya ve Avrupa’ya da örnek bir il olmuştur. Seçimlerin en iyi şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan seçim kurulu başkanlarına üyelerine ve seçimlerde görev alan bütün kamu görevlilerine ve MHP temsilcisi arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ve bu mazbatayı da önümüzdeki pazar günü yapacağımız yeminden sonra başlayacağımız yasama görevinde bundan evvelki edindiğimiz tecrübeler ışığında çok daha güçlü ve daha fazla çalışacağıma sizlerin huzurunda da söz veriyorum. Allah utandırmasın, Allah hepimizi muvaffak etsin."

Akçay, TBMM'de 23, 24. 25. ve 26. dönemde de Manisa milletvekili olarak görev yapmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.