Manisa

Üniversiteli genç kızdan kahreden haber!

05:56 12 Şubat 2019 11 Yorum Var
Üniversiteli genç kızdan kahreden haber!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaklaşık 25 metre yükseklikteki kayalıklardan düşen üniversite öğrencisi Meltem Sezer hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında Kayadibi Mahallesi'nde meydana geldi. Üniversite öğrencisi oldukları öğrenilen Meltem Sezer ile arkadaşı G.Y., Kuruca mevkiinde kayalıklara tırmandı.

İki arkadaş burada vakit geçirdikleri sırada, Sezer henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek 25 metre yükseklikten düştü. Sezer'in düştüğünü gören mahalle sakinleri, durumu 112 sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, Sezer'i kayalıklardan indirirken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sezer'in yaşamının yitirdiği belirlendi.

Olayda büyük şok yaşayan G.Y. ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile aşağıya indirildi. Sezer'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • yozgatlı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu resim çekme çılgınlığında bayağı bir can gitti, büyük bir ihtimalle buda böyle bir şeydi. Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İlyas 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş ne zaman vazgeçeceğiz bu kayalıklara tepelere tırmanma huyumuzdan. Sözüm tam donanımlı bu işin eğitimini almış kişilere değil tabii. Ama sıradan insanların ne işi var tepelerde.. Allah rahmet eylesin yazık olmuş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    yalan dünya gençliğine güvenmeyin ibadet
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hakan gardas 5 yıl önce Şikayet Et
    Kayalara tirmanmaktan anliyorsan cik derim, fakat bu bayan önlemini almamis.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Tenekeci Cano 5 yıl önce Şikayet Et
    Çıkma kayaların başına, şeytan itekler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.