Mardin

Mardin Valisi Yaman'a ziyaret

19:00 23 Haziran 2016
Mardin Valisi Yaman'a ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Vali Mustafa Yaman’ı ziyaret etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar, AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hekimoğlu, AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak ve İl Yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Vali Yaman’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Yaman, Mardin’e gelişinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, el birliğiyle Mardin’i daha ileri bir seviyeye getireceklerini dile getirdi.

Mardin'in, birçok kültürü içinde barındıran ender bir şehir olduğunu aktaran Yaman, "Mardin’de yaşayan insanların dili, dini örf ve adeti ne olursa olsun ortak noktada buluştukları tek yer barış ve kardeşliktir. Sizlerle olmak sizlere hizmet etmek en büyük görevim olacaktır. İnşallah sizlerle beraber daha çok istişare içinde olacağız. Bu istişareler eşliğinde tarih ve turizm zengini olan Mardin’e yapılması gereken tüm hamleleri bir an önce başlatacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar ise, Vali Yaman'a görevinde başarılar dileyerek, şunları kaydetti:

"Sizlerin bizlere sunacağı katkılarla elbirliğiyle tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. AK Parti olarak bizler, sizin yanınızda Mardin’den yana elimizden gelebilecek her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. AK Parti’nin yücelttiği istişare kültürünü kendi aramızda yayarak, her zahmetli işi zahmetsiz hale getireceğiz. Sizi bu davanın bir insanı olarak görüyor ve Mardin’e sunacağınız tüm katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.