Mardin

Halk oylamasına doğru

13:20 26 Şubat 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç, "Sözün de yetkinin de doğrudan millette olacağı sistemi anlatıyoruz." dedi.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması öncesi Cumhurbaşkanlığı sistemini tanıtma ve destek çalışmalarını sürdüren Kılıç ve yönetimi, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeni yönetim sisteminin ülkenin istikrarı, gelişmesi ve kalkınmasına olanak tanımasıyla daha hızlı ve sağlam bir yönetim tarzına kavuşacağını anlattıklarını kaydeden Kılıç, çalışmalar kapsamında mahalle ve köy ziyaretlerinde bulunduklarını ifade etti.

Yeni sistem sayesinde Türkiye'nin bugüne kadar ayağına pranga olan bütün vesayet odaklarının devrinin kapanacağını dile getiren Kılıç, şunları söyledi:

"Kızıltepe İlçe Teşkilatı olarak, ziyaret ettiğimiz her vatandaşımıza geçmişten günümüze ülkemiz üzerine oynanan iç ve dış oyunları anlattık. 16 Nisan'da sandık başına giderek oylayacağımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin getireceği değişiklikleri ve önemini izah ediyoruz. Oylanacak yeni yönetim sisteminde, sözün de yetkinin de doğrudan millette olacağını anlatıyoruz. Vatandaşlarımıza muhalefetin yaydığı aslı astarı olmayan yanlış bilgilerin aksine sadece doğruları anlatıyoruz. 16 Nisan’da aziz milletimiz egemenliğini sandıkta tescilleyecek inşallah."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.