Mardin

Artuklu'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

18:11 22 Ağustos 2017
Artuklu'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Artuklu Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtıldı.

Artuk Belediyesi tarafından hazırlanan ve "sevgi paketleri" adı verilen yardım paketleri, İstasyon, Ensar, Yenişehir, Nurköy, Yalım, Aşağı Hatun, Saraçoğlu, Bağlıca ve Cumhuriyet mahallerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine teslim edildi.

- "İhtiyaç duyan her hanenin kapısını çalmaya devam edeceğiz"

Artuklu Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahiplerine her şeyden önce sevgilerini ulaştırmak istediklerini dile getirdi.

Vatandaşların ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçları gibi görerek yanlarında olmaya çalıştıklarını aktaran Öztürk, şöyle dedi:

"Bu paketlerle ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı vatandaşlarımızın yalnızca gıda ihtiyacını karşılamıyor, onlara her zaman sorunlarıyla yakından ilgilenen, istediklerine her an ulaşabilecekleri, destekçi ve hoşgörülü bir sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuzu göstererek güven aşılıyoruz. Bu sebeple ihtiyaç duyan her hanenin kapını çalmaya devam edeceğiz."

- İlçede bayram temizliği başlatıldı

Artuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenişehir’in muhtelif yerlerinde genel temizlik çalışması başlattı.

Kurban Bayramı öncesi detaylı bir temizlik çalışması yapmak için özel bir ekip kuran Artuklu Belediyesi, 140 personelden oluşan mobil temizlik ekibiyle Artuklu’da temizlik seferberliği ilan etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.