Mardin

Muhtarlar Günü

16:56 18 Ekim 2017
Muhtarlar Günü

Mardin Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla program düzenledi.

Mardin Polis Evi'nde düzenlenen programa, merkez Artuklu ilçesinde görev yapan muhtarlar katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, burada yaptığı konuşmada, görev süresi içerisinde muhatarlarla önemli günler geçirdiğini ifade etti.

Mardin'de muhtarlarla birlikte hareket ettiklerini belirten Yaman, "15 Temmuz, 16 Nisan referandumu ve terör olaylarını birlikte geçirdik. Muhtarlarla birlikte hareket etmemiz, çok özlenecek bir tablo. Yüzümüzün akıyla kentimiz bu imtihanlardan geçti. Sizler hem Cumhurbaşkanımızın hem de bizlerin gören gözü, duyan kulağı ve dilimizsiniz." diye konuştu.

Yaman, muhtarların görevlerini en iyi şekilde yürüttünü ve muhtarların taleplerini imkanlar dahilinde yerine getirmey açlıştıklarını belirtti.

Mardin'de yatırım bütçesinin yüzde 80'nini kullandıklarını dile getiren Yaman, şunları kaydetti:

"Bu dönemde sizlerin bize çok büyük katkıları var. Bize, devletimize ve hükümetimize vermiş olduğunu desteklerle. Bu işbirliğinden dolayı çok mutluyum. Ayrımız, gayrımız yok. Hepimiz biriz. Bu sıkıntılı dönemde muhtarlarımız devletin ve milletin yanında yer aldılar. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum."

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Şakir Öner Öztürk de muhtarların, muhtarlar günü kutlayarak, "Her anlamda bizim yükümüzü hafifleten, bize güç veren ve işlerimizi kolaylaştıran kişilerin başında muhtarlarımız geliyor." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.