Mardin

Protokol eşleri muhtar eşleriyle bir araya gelindi

18:22 19 Şubat 2018
Protokol eşleri muhtar eşleriyle bir araya gelindi

Mardin'de protokol eşlerinden oluşan "Gönül Elçileri", muhtar eşleriyle bir araya geldi.

Kızıltepe ilçesinde bir alıveriş merkezinde düzenlenen toplantıya AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Büyükşehir Belediye Başkanvekli Vali Mustafa Yaman ve protokol üyelerinin eşleriyle 700 mahalle muhtarlarının eşleri katıldı.

Toplantıda muhtarların eşleri, kente bakışları ve yaşadıkları mahallelerin beklentilerini aktardı.

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yaptığı konuşmada, muhtar eşleriyle buluşmaktan dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirerek, "Muhtarlarımızın ifa ettiği hizmetlerde eşleri en önemli desteği sağlamaktadır. Bizler muhtarlarımızı ve eşlerini bizler çok önemsiyoruz. Bu tür etkinlikler ile ilimizin daha güzel yerlere geleceğini de biliyoruz." dedi.

Gülseren Yaman ise kadınların elinin değdiği her yerin güzelleştiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Biz burada bu toplantıyı icra ederek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Mardin bu konuda örnek olacaktır. Bizler her gittiğimiz yerde vatandaşlarımız tarafından oldukça güzel bir şekilde karşılanıyoruz. Bu güzellikleri bugün burada devam ettirdik. Gönül isterdi ki bu toplantıyı oyunlar oynayarak ve neşeyle icra edelim. Ama Askerimiz şu an Afrin’de kahramanca mücadele ederken buna gönlümüz razı olmazdı. Bu nedenle toplantımızı sade yapıyoruz. Kahraman Mehmetçiğimiz içinse dua ediyoruz."

Toplantının ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığındaki usta öğretici kadınlar tarafından yapılan el işleri, salonda sergilendi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.