Mardin

Mardin'de itfaiye için yeni hizmet binası yapılacak

17:39 20 Şubat 2018
Mardin'de itfaiye için yeni hizmet binası yapılacak

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesinde, itfaiye için yeni hizmet binası yapılacak.

Yangın, doğal affet, kaza ve şehrin ihtiyaçları için araç takviyesiyle araç filosu artırılan İtfaiye Daire Başkanlığına, daha modern bir mekanda hizmet vermesi için yeni yapılacak bina için ilk kazma vuruldu.

Mardin Şehirlerarası Otobüs Terminalinin karşısında Mardin-Midyat karayolu üzerinde yapımına başlanan hizmet binası, vatandaşlara daha hızlı ve yerinde hizmet verebilecek bir kapasitede olacak.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, belediyenin her kuruşunu vatandaşın hizmetine sunduklarını kaydetti.

Mevcut itfaiye binasının medeniyetler şehrine yakışmadığını ifade eden Yaman, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz ilk günlerden itibaren bu şehrin her noktasına dokunacağız demiştik ve öylede yapıyoruz. Bizden önceki dönemde olağanüstü belediyecilik yapanlar bu şehrin çöplerini dahi toplamamışlardı. Biz ise olağan belediyecilik yaparak aslında belediyeciliğin ne demek olduğunu vatandaşlarımıza gösteriyoruz. Ben ve çalışma arkadaşlarım, alt ve üst yapısıyla bu şehri yeniden inşa ediyoruz.

Her alanda şehrimize yenilikler kazandırıyoruz. Şehrin kaderinin en büyük tanıklarından olan İtfaiye Daire Başkanlığımıza mevcut hizmet binası yakışmıyordu. Bizde yeni bir hizmet binası için kolları sıvazladık. Şehrin her noktasında çıkabilecek olumsuzluklara anında ve hızlı müdahale edebilecek konumda, modern bir hizmet binası inşa ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.