Mardin

AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı pilot ilçe seçildi

12:49 28 Eylül 2018
AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı pilot ilçe seçildi

AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından bölge illeri arasında pilot ilçe seçildi.

AK Parti Artuklu İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Mavidemir, yaptığı açıklamada, pilot ilçe seçilmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

"Kahve bizden sohbet sizden" projesi kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirdiklerini aktaran Mavidemir, "Çalışmalarımızı mahallelerimizde kapıları tek tek dolaşarak, gönüllere dokunarak yapıyoruz. Ev toplantılarımızda hem mahallenin eksikleri hakkında bilgi alıyoruz hem de çalışmalarımızı onlara anlatarak seçimden seçime değil de her zaman halkımızın yanında olduğumuzu onlara bildiriyoruz." ifadelerini kulandı.

Çalışmalara Çabuk Mahallesi'nden başladıklarını ifade eden Mavidemir, şöyle devam etti:

"400'e yakın evi gezdik. Ev toplantısı yaptık, çok verimli bir çalışmaydı halkımız tarafından da beğeniyle karşılandı. İlçede 91 mahallemiz var. Tüm mahalleleri gezmeyi amaçlıyoruz, inşallah 48 günlük süre içerisinde tüm mahallelerimizi tamamlayacağız. Tüm seçmenimize ulaşmayı amaç edindik. 48 güne kadar 91 mahallemizde olan tüm seçmenimize dokunacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.