Mardin

Mardin'de şoke eden görüntü! Tam 3 metre...

14:47 28 Haziran 2019 16 Yorum Var
Mardin'de şoke eden görüntü! Tam 3 metre...

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde çiftçiler yaklaşık 3 metre uzunluğunda yılan gördü. Paniğe kapılan çiftçiler yılanı kürekle öldürdü.

Mazıdağı ilçesine bağlı Evciler köyünde çiftçiler boyu 3 metreyi bulan bir yılan gördü. Çiftçiler arasında paniğe neden olan yılan, kürekle vurularak öldürüldü. Yılanı ilk gören Baran Ateş isimli çiftçi, hayvanı gördüğünde neye uğradığını şaşırdığını söyledi. Ateş, “Çok korktum. Diğer çiftçi arkadaşlarıma zarar verecek diye öldürdüm. Yoksa hayvanları çok severim, onlara değer veririm ama tehlike arz ettiği için öldürmek zorunda kaldım” dedi. 

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    sonrada tarlayı evleri fareler bastı diye basın zehiri . Sonrada tüm toplum zehir soluyalım zehir yutalım.
    Cevapla
  • ATILLA TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    insalar dogayi katlede katlede dogayi kücülte kücülte hayvanlarin alanini daralltik simdi mecburuz hayvanlarla ic ice yasamaya onlarinda bu dünyada haklari var bu dünya sadece insanlarin yasam alani degil kaldiki hayvanlarin dengesi bozuldugu anda insanlarin dengeside bozulacaktir onun icin lütfen hayvanlari öldürmeyelim hayvanlar insan görmeye alisik degiller insan görünce panik yapiyorlar kendilerini savun,maya geciyorlar ama insanin ona zara vermeyecegini hissetigi nadada o yoluna gider evet lütfen hayvanlari öldürmeyelim
    Cevapla
  • mndtrk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne cahillik ya hu! En faydalı hayvanlardan biri yılanlar...Hayvan sana saldırmamış etmemiş, niye öldürüyorsunuz?
    Cevapla
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    bence halkimiz TV lerde bol bol ask dedikodu ahlakimz ve kültürümüz e yakismayan hayvanca diziler programlar i izlicene bence doga ve hayvan löari tanitan yapimlar izlesin daha insan olucaklarina inaniyorum
    Cevapla
  • İÇİMİZDEN BİRİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Engerekler tehlike his etmedikleri sürece hayatta insanlara saldırmazlar. Ne istediniz hayvandan. Bıraksaydınız yoluna giderdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.