Mardin

Psikolog Çiftin Düğün hayali koronavirüse takıldı

09:28 20 Mart 2020
Psikolog Çiftin Düğün hayali koronavirüse takıldı

Mardin'de psikolog çiftin görkemli düğün hayali Corona Virüs Engeline takıldı. Aylar öncesinden nikah için gün alan genç çift, Corona Virüs tedbirleri kapsamında alınan yasağa takıldı.

Psikolog Duçem Yunusoğlu ile kendisi gibi Psikolog Sefa Yıldız, aylar önce aldıkları nikah töreni günü son günlerde yayılan Corona Virüs tedbirleri engeline takıldı.

Türkiye'de alınan koronavirüs önlemleri çerçevesinde umuma açık tüm yerlerin kapatılması üzerine düğün, kına ve taziye evleri de kapatıldı.

Daha önce düğün tarihi alan Yunusoğlu ve Yıldız çifti ise mutlu günlerini ertelemedi. Düğün tarihleri geldiğinde düğünlerin ertelendiği açıklamasını gören çiftin, Mardin Artuklu Belediyesine bağlı Nikâh Salonunda nikâhları kıyıldı.

Düğün günü hazırlıklarının heyecanı içerisinde Düçem ile Sefa Yıldız'ın düğün hayali yarıda kaldı. Genç çift, Nikah töreni için geldikleri Artuklu Belediyesi Nikah salonunda sadece şahitlerin hazır bulunduğu tören'de buruk bir sevinç yaşayarak birlerine 'Evet' diyerek dünya evine girmiş oldular.

Psikolog Çift, nikah salonun çıkışında dost ve akrabalarının tebriklerini kabul ederken, "Mutlu bir evliliğin başlangıcını böylesine sade bir törenle hayal etmemiştik, ancak malum virüs tehdidi yaşamın her yönünü etkilediği gibi düğün ve benzeri merasimlere de bazı kısıtlamaları beraberinde getirdi. İnsan sağlığı her şeyden önce geliyor. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Doğrusu böyle bir günde yanımızda olmak isteyen, düğünümüzde mutluluğumuza ortak olmak isteyen çok sayıda dostumuz, akrabamız ve yakınımız vardı ancak kısmet böyleymiş. Ailelerimizi ve yakınlarımızın da burada olması bizim için önemli bir teselli oldu."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.