Mardin

Aynı evde çifte mutluluk!

13:35 20 Mart 2020 2 Yorum Var
Aynı evde çifte mutluluk!

Mardin’de MHP teşkilatında uzun süre siyaset yapan Avvat Ay iki oğlunu evlendirerek iki mutluluğu birlikte yaşadı. Kızıltepe İlçesindeki yerleşik olan Tat Aşiretinin ileri gelenlerden MHP Milletvekili adayı Avvat Ay'ın oğullarını yaptığı çifte düğünle evlendirdi.

Ay, Türkçe Öğretmeni oğlu olan Murat, Cengiz Aydın’ın kızı Emine ile Ziraat Teknikeri Cihat da Hasan Demir’in kızı Özlem ile evlendi.

Aylar öncesi yapılan hazırlıklar tamamlanarak çiftlerin düğünü Buhara Gold Düğün Salonunda yapıldı.

 Koronavisten kaynaklı yasakların başlamasından kısa süre önce yapılan ve 4 bin kişiye davetlinin katıldığı düğünde bölgenin ileri gelen isimleri ile Ay ilesinin sevenleri ve dostları katıldı.

Yöresel müziğin birbirinden güzel parçaları eşliğinde yapılan düğüne davet edilen Ay Ailesinin konukları ve dostları bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldular.

Damatların babası Avvat Ay, misafirleri kapıda karşıladıktan sonra bütün masaları dolaşarak bir bir ilgilendiler. Baba Ay, nikah töreninden sonra davetlilere kendilerini bu güzel günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, “Düğünümüze katılarak bizleri yalnız bırakmayan bölgenin değerli şahsiyetlerine, dostlarımıza, akrabalarımıza ve köylülerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bizi yalnız bırakmadığınız için, bu güzel günümüzü paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde duygularını dile getirdi.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim mutlluklar dilerim
    Cevapla
  • Akıncı Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc akıl fikir versin inşaAllah Bu salgın zamanı tedbirler i hiçe satmışlar resmen, 4000 kişi sadece davetli ise bunlara hizmet eden otel çalışanları personel Kimbilir sayı toplam kaç kişiye çıkar... Allah cc ıslah etsin inşaAllah amiiiin
    Cevapla
  • ali gül 4 yıl önce Şikayet Et
    haberi iyi oku salgından önce diyor yasaktan önce
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    usta haberin tamamını okumadan yorum yapmışsınız düğün yasağı uygulamasından önce düğün yapılmış.insan 4 kalp var bir mutluluk diler.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.