Savcı Sayan Kılıçdaroğlu ile fena dalga geçti

Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programına konuk olan CHP MYK eski üyesi Savcı Sayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile fena kafa buldu. Sayan, "Kılıçdaroğlu mercimeğin rengini tanıyorsa Allah belamı versin" deyince stüdyoda uzun süre gülüşmeler yaşandı.

GİRİŞ 27.09.2013 02:00 GÜNCELLEME 27.09.2013 09:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de gazeteci yazar Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı programında Turgay Güler, Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert ve Hasan Öztürk'ün konuğu olan CHP MYK eski üyesi Savcı Sayan birbirinden ilginç yorumlarda bulundu. Deniz Baykal döneminde CHP'de MYK üyesi olan, şimdi ise parti içinde Baykal taraftarı muhalif olarak bilinen Sayan Kılıçdaroğlu'yla fena kafa buldu. "Kılıçdaroğlu'nu koyun partinin mutfağına çalışsın" diyen Savcı Sayan, CHP liderinin yaptığı çiftçi mitinglerini ise alaylı bir dille eleştirdi.

"TANIYORSA ALLAH BELAMI VERSİN"

"Patronu olmayan eve herkes müdahale eder" diyen Sayan, "Kılıçdaroğlu partinin patronu değil. Nerede Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu'na Allah yardım etsin. Onu koyacaksın partinin mutfağına çalışsın yani. Bilgi ve bir şeyler üretsin" dedi. 

Diğer konukların, "Çalışıyor, çalışıyor. Mitingler başlayacak" demesi üzerine ise Sayan, "Nerede çalışıyor? Ne mitingleri başlayacak? Çiftçi mitingi. Yav Kılıçdaroğlu mercimeğin rengini tanıyorsa Allah belamı versin. Bırakın ya" diye konuştu. 

Yusuf Ziya Cömert'in, "Mercimeğin rengi Turgay'ın gömleğinin rengidir işte" deyince Sayan, "Bak işte. Tarladaki rengi bu değil. İşlendikten sonraki rengi budur. Sizin hepiniz birer Kılıçdaroğlu'sunuz" dedi. Bunun üzerine Cömert, "Bak! Dava açarım. Hakaret kabul ederim, dava açarım" diye karşılık verdi. 

Bu diyaloglar sonrası stüdyoda uzun süre gülüşmeler yaşandı...

KENDİ KALESİNE GOL ATAR

Sayan yorumunun devamında ise, "Bir şey söyleyeyim mi? Çiftçi mitingleri yapacakmış. Bak bunu içten söylüyorum. Kılıçdaroğlu mercimeğin rengini tanıyorsa Allah belamı versin ya. Bak iddialı konuşuyorum. Bu onun kötü insan olduğu anlamına gelmez. Benim kardeşim batıda büyümüşse bilmeyebilir... Liderlik ayrı bir şey. Erdoğan milli bir oyuncudur. Oynat gol atar. Kaleye koysanız gol yemez. Kılıçdaroğlu'nun önüne koy gol atamaz, orta sahada top çeviremez. Kaleye koysan gol yer. Böyle lider olur mu ya?" dedi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • huseyin kose 10 yıl önce Şikayet Et
    O sırada Kılıçdaroğlu canlı yayına bağlanır.... Mercimeğin rengini tabi ki tanıyorum; ''MAVİ'' der.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. çok güzel tariflerden birtanesi ne dim sazanlardan biriside tuzak soruya güzel düşüyor . konuya vakıf deyilsen yönetiçi olmak mümkün deyildir. bol keseden vaad veya nifak saçma mantığı chp de mevcut
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Yav madem Başbakan'ımızı başarılı buluyorsun. gelsene AK Parti'ye be mübarek adam!
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Savcı sayanı heyecanla ve ibretle dinliyorum !. CHP lilerin hele hele KILIÇDARĞLUNUN kirli çamaşırlarını ipe asıyor !
    Cevapla
  • rıza durur 10 yıl önce Şikayet Et
    allah konuşturuyor. evet kılıçdar böyle bir adam tasdikliyorum........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular