Ciwan Haco: Almanya için ölmeye hazırım

CNN Türk'te canlı yayında katılan Ciwan Haco, çok çarpıcı bir açıklamada bulundu

GİRİŞ 11.10.2013 09:31 GÜNCELLEME 11.10.2013 12:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kürtçe müziğin efsane sesi Ciwan Haco, CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu 360 Derece programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bir dönemler Suriye, İran, Irak ve Türkiye'de Kürtçe konuşmanın yasak olduğunu belirten Ciwan Haco, "Almanya için ölmeye hazırım, çünkü bana dilimi iade ettiler. Bunu söylemek ne kadar acı değil mi?" dedi.

YORUMLAR 7
  • Bilge Kağan 10 yıl önce Şikayet Et
    almanya. müslümanlara,sanki müslümanlar böcekmis gibi davranir.fakat türk karsiti olan,kürt ve alevi terör guruplarini himaye eder.Türkiye soykirim yapiyor diye de propaganda yapar.almanyaya bir ayar vermenin vakti geldi.gezici capulcularida alman dernekleri himaye etmisti.
    Cevapla
  • aziz taş 10 yıl önce Şikayet Et
    carpımayın. acaba neden almanya icin canını veriyor,sen kürd degil türk sün diye dayatarak vatan ,bayrak sevgisi azalmış kürd kardeşlerimizde eminim 2013 türkiyesinde dilini ve ırkını tanıyan kendi öz ülkesi olan türkiye icinde canını verir ,
    Cevapla
  • tahsin akpınar 10 yıl önce Şikayet Et
    Hem sorun yok Hem de büyük sorun. CiWAN HACO yanlı şyolda ama ona dilini yasaklayan devlette yanlış yolda.
    Cevapla
  • isim siz 10 yıl önce Şikayet Et
    Saçma !. Almanya devlet okullarında kürtçe eğitime izinmi verdi tabelaları kürtçemi yaptı Alman vatandaşı olupta kürt kökenli vatandaşlarına kürtçe savunma hakkımı verdi .... Türkiye'de bir dönem birçok şey yasaktı ayrıca sadece kürtçe konuşmak değil ! Acitasyondan başka birşey değil..
    Cevapla
  • frodo baggins 10 yıl önce Şikayet Et
    Detaya Dikkat. Haberi yapan, CNN Türk, Doağn grubu, Gezi olaylarının mimarlarından, Almanya ortaklıkları ile çokça bilinen bir grup, ve gezi olaylarında Almanya ile hareket eden devlet düşmanı. Konu Kürtler, Türkiye de, özgürlüklerin en fazla olduğu bir dönemde Ciwan haco gibi bir şahsı konuşturup Almanyayı övdürüyor. Kalkınmamızı sindiremiyor olan Almanyanın poropagandası bu, yani Kürtleri Akparti muhalifi olmaya yöneltmeye yönelik bir yayın. Bu tip detaylara dikkat edelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...