Müslüman nesil nasıl yetiştirilmeli?

Kanal 7'de yayınlanan Cuma Sohbetleri, Haber Saati, İskele Sancak ve Ülke TV'de ekrana gelen Sıradışı Tarih, Ülke'de Bugün'ün tekrar bölümlerine izle7.com'dan ulaşabilirsiniz.

Müslüman nesil nasıl yetiştirilmeli?
Müslüman nesil nasıl yetiştirilmeli?
GİRİŞ 07.12.2013 18:11 GÜNCELLEME 07.12.2013 18:11
Muhsin Bay'ın sunumu ve Necmettin Nursaçan Hoca ile Cuma Sohbetleri'nde bu bölüm, Hz. Muhammed'in gençlere verdiği tavsiyeler, gençlerin eğitimini etkileyen faktörler, gelişen teknolojinin gençler üzerindeki etkileri konusu ele alındı. Programda ayrıca bugünün gençlerine örnek teşkil eden genç sahabelerin hayatları ve Hz. Muhammed'in onlara davranışı anlatıldı.

6 Aralık tarihli “Cuma Sohbetleri” programını izlemek için tıklayınız
 
Siyonizm'in doğuşu..
Ülke TV'de yayınlanan, Turgay Güler'in yönettiği ve Prof. Dr. Mehmet Çelik'in konuşmacı olarak katıldığı "Sıradışı Tarih"te tarihe ışık tutuluyor. ‘Sıradışı Tarih'te bu bölüm Masonluk ve Siyonizm'in tarihçesi, dünya üzerindeki faaliyetleri, dünden bugüne temsilcileri kısaca Masonluk ve Siyonizm ile ilgili konuşuldu.
6 Aralık tarihli “SıradışıTarih” programını izlemek için tıklayınız
 
Başbakan Pınarhisar'daki konuşmasında neler söyledi?
Tümer Doğru'nun sunumu ile ekranlara gelen ‘Haber Saati'nde, Pınarhisar'da Toplu Açılış Töreni'ne katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 yıl önce AK Parti'nin temellerinin atıldığı cezaevi günlerine dair açıklamalarda bulundu.
6 Aralık tarihli “Haber Saati”ni izlemek için tıklayınız
 
Ülke'de son gündem maddeleri neler?
Gün içindeki gelişmelerin, son dakika haberlerin ve dünyada tüm olup bitenlerin, en yalın biçimde ekrana taşındığı haber bülteninde aynı zamanda uzman konuklarla gündem ötesi de konuşuluyor. Ersoy Dede, Ülke TV Yorumcusu Mustafa Şen'le birlikte Türkiye ve dünya gündeminin yanı sıra Başbakan'ın Pınarhisar açıklamalarını ve cezaevi günlerini değerlendirdi.
6 Aralık tarihli “Ülke'de Bugün” programını izlemek için tıklayınız
 
Topbaş mı yoksa Sarıgül mü?
Mehmet Acet moderatörlüğünde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'İskele Sancak' birbirinden değerli konuklarıyla gündemi tartışmaya devam ediyor. Programda yerel seçimler tartışıldı, İstanbul, Diyarbakır ve Van'da belediye başkanlarının kim olabileceği ve Suriye politikasının ve dershane tartışmalarının seçimleri nasıl etkileyebileceği masaya yatırıldı.
6 Aralık tarihli “İskele Sancak” programını izlemek için tıklayınız
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu