Bilinçaltımız ele geçiriliyor

Türkan Kaya'nın sunduğu Ülke'de Bu Gece'de program konukları Akademisyen Yazar Sefer Darıcı ve Psikolog Halil Tabur ile birlikte Subliminal Mesajlar konusu ele alındı.

Bilinçaltımız ele geçiriliyor
Bilinçaltımız ele geçiriliyor
GİRİŞ 24.12.2013 18:52 GÜNCELLEME 24.12.2013 18:52

BİLİNÇALTIMIZ ELE GEÇİRİLİYOR!

Türkan Kaya'nın sunduğu Ülke'de Bu Gece'de program konukları Akademisyen Yazar Sefer Darıcı ve Psikolog Halil Tabur ile birlikte Subliminal Mesajlar konusu ele alındı. Kanal 7'nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show'da doğal ürünlerden öksürük şurubu yaparak bir ilke daha imza attı. Hafta içi her gün Kanal 7'de yayınlanan sevilen dizi ‘Hayat Dediğin - Vardır Bir Hayır' bölümüyle ekranlardaydı.

 BİLİNÇALTINA MESAJLAR!

Türkan Kaya'nın sunumu ile ekrana gelen Ülke'de Bu Gece'de günün gelişmelerinin yanı sıra Akademisyen Yazar Sefer Darıcı ve Psikolog Halil Tabur ile birlikte çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm insanlara, televizyon programları yoluyla bilinçaltına yöneltilen Subliminal Mesajlar konusu ele alındı. Sefer Darıcı, subliminal mesajlarla insanların davranışlarına, tercihlerine, değerlerine ve inanışlarına etki etmenin mümkün olabileceğine değindi. Darıcı ayrıca, ABD'nin Ortadoğu'da işgal edilecek ülkeye girilmeden önce Kur'an-ı Kerim yayını yapılan radyodan insanların bilinçaltına yönelik olarak ‘Direnmeyin, direnmeniz faydasızdır' mesajını verdiğini söyledi. Psikolog Halil Tabur ise subniminal mesaja örnek olarak 20 Dolar'ın üzerindeki sembollerin son 12 yılda dünyada yaşanan olayları içerdiğini anlattı.

23 Aralık tarihli Ülke'de Bu Gece programını izlemek için tıklayın

 DOĞAL ÖKSÜRÜK ŞURUBU TARİFİ

Kanal 7'de yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir izleyici kitlesi toplayan ve ekranların vazgeçilmezi haline gelen Dr. Feridun Kunak ve eşi Serap Kunak canlı yayında tamamen doğal öksürük şurubu yaptı. Özellikle kış mevsiminde üşütmelerle birlikte başlayan öksürüğe çare olan bu tarif izleyiciler  tarafından büyük ilgi gördü. Ekran başındaki izleyicilerine uyarıda bulunan Dr. Feridun Kunak “Çok doğal bir öksürük şurubu yapıyoruz.” dedi ve ekledi; “Lüzumsuz antibiyotiklere saldırmayınız.”

24 Aralık tarihli Dr. Feridun Kunak Show'u izlemek için tıklayın

 HAYAT DEDİĞİN

Konularını yaşamın içinden hikayelerin oluşturduğu, hayatın ibret veren yönlerinin seyirciyle buluştuğu, Kanal7'nin sevilen dizisi ‘Hayat Dediğin', yine beğeniyle izlenen ‘Vardır Bir Hayır' bölümüyle ekranlardaydı. Olaylara ve insanlara bakış açınızı yeniden sorgulamanıza kapı aralayacak, haklı ile haksızın er geç ortaya çıktığı, mazlumun tüm yaşananlara rağmen zalimden hakkını aldığı bir dünyanın gözler önüne serildiği “Hayat Dediğin” hafta içi her gün 18:30'da Kanal 7'de.

‘Hayat Dediğin - Vardır Bir Hayır' bölümünü izlemek için tıklayın

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor